Sunday, 4 September 2011

ye kew???

its all about cousin aq ni..ntah ar an..selama ni aq sabar jew ngan sikap dye yg kebudak budakan .naseb baek ar kau cousin aq klau x da lama aq tngan2 kan kau...k,find,aq sedar yg kau 2 chomey tapi pada la...nk tau cite dye...macam ni,1 hari 2 ada la sowng pupu aq 2 kata kt aq yang aq nie x lawa,cause aq ni stylish jew that why aq look beuty.e2 aq x kesah la,tapi masa lpAS dye ckap kt aq cam2 tetiba lak dye kata dye comel...sapa x panas beb...cita jap.mcm la dye cun sngt...nk msk manggi pon x tau.da la bising2 kat aq,dk ungkit kisah lama lak.....ye ar,memang dulu aq qnti kapel and yes aq ckp x serupa bikin tapi aq da said sory kan ,yg kau nk ungkit2 lagi pehal..kau 2 ada pakwe keliling aq x gebang pon..k...mlas ar nk ckp ngn org yg x reti usha muka kt cermin ni.dah ar dk pksa2 org kt hg chomey..aq pham,dp hg 2 chomey,sebab hg edit jd putih...kan..ha..aq tau..mata aq x besar cam hg...panas toi ar kalau cita psal ni..huh.naseb bdn la kan ada pupu cam ko...moga2 1 hari nanty kau akn sdar ksalahan ko....

No comments:

Post a Comment