Friday, 22 April 2011

apa BENAR???

hah.akhirnya anas nganku gak .tpi,mngapa stelah aty ni dimiliki.masa 2 tngh msg ,anas tnya aq psal fif.aq ckap okeyh2 ja.dia ckap x dn nk couplz ngan dia.aq tnya anas,dia 2 sapa..ans tlis ntah2.aq rasa aq..aq  kata kt dia sp sroh bg no gadis 2 kt owg lain.dia ckap x pa,psal dia tau boy syg kt aq.dn akhirnya aq tau trnyata aq x brtepuk sbelah tngn.tapi ,itu dulu,skang hati ni tlah dimiliki.maafkan aq,KAU TERLAMBAT,HATIKU HANYA TUK DIA.

AKU BENCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

argh...x abis2 lg ka??apa aq patut  buat hah??nk toreh angn dah..abis 2 nk uat pa lg.nk bnh diri...KERJA BODOH SANGAT.payah toi lh bilas brcinta ni.aq  syg dia,tpi, semua owg bnci dia,x suka kt dia,aq cm nk dia jadi bdak baik.ya allah ,apa aq harus buat.aq pening.abh mmang dh ckap ngan aq,tpi,mcm perli ja.apa salah aq.aq cuma ingin nikmati alam remaja.apa itu kesalahn .percintaan x salah di alm prsekolahan,yg salah org yg angau.klau dia pandai membahagikannya.ianya x kn jadi teruk.cinta di alm ini mmang susah kerna trlalu bnyk halangan nya.brgantung pd seseorg itu tuk mengendalikn nya.aq pon x tau nk ckp apa dh.ary 2 aq jmpa fif,gitau dia kt nk putus.dia x nk ,dia ckap buat msa nie km x yah jmpa smpai lh abh ok dh.tpi,td dia jmpa aq,katanya rindu.bkan bohong tpi kenyataanya,aq jua rindu padanya..huhux.bila lah agknya aq dn dia bleh brsama cam org lain.argghhhhhhhh..lntk arr...BENCIIIIIIIIII.

Wednesday, 20 April 2011

apakah aq ikhlas

hrmm..tempelang dh pcah.becok aq msti putuskn hbungan aq ngan fi.maaf tp aq lbih sygkn abh.mmang aq akn rindukn kau.tpi,apa bleh buat ,klau ada jdoh 1 ary nanti kita akn brsama.msa 2 aq tngah msg ngan dia,tetiba abh naik ats,abh nmpak aq pgang enset.sbab trlalu tkut aq off enset dn  bila abh onn abh nmpk enset aq.abh kcewa sngt2 ngan aq. aq x leh tdor.malam 2 pkul 3 bru tidor.becoknya aq bngun lwat.abh x bg aq pi kolah.rindu gak ngan dia.tpi,apa nk buat .nasib.mama ckap mama ngan abh x ksah klau km kwn.klau i2 yg aq nk.tpi,mama ngan abh x kasi brcinta.mama ckp trlalu awl tuk aq.aq hrap aq boleh lafazkn kata putus buat nya tuk kl ke4.tpi,aq x snggup tngk kekecewaan di muka dia.aq pon x tau.tpi,aq juga x thn bila abh x pedulikn aq.hati aq mnangis bila abh buat aq cam2.skang aq utuskn bhwa demi mama ngan abh,aq snggup kcewa.biarlh rsa ni aq pndam demi cita2.skang aq harus trima lelaki as kawan not couplz....

Monday, 11 April 2011

ku merindu

RINDU
GEGILA
PADA SAHABAT
CAYUNK GEGILA KT KORANG

HUHUX.......

MATI LAGI BAGUS KE???

HAHAH..nk tau knapa aq ckap cam2?ary khamis yg lalu aq hilang kawalan,aq hmpir2 trjun bangunan.bodoh gila aq time 2.nasib baek amy ada.aq pon x tau camna aq bleh jadi sebodoh 2...tapi skang aq dh sdar,apa yg aq buat ary khamis ary 2 bkan sesuatu kebaikan...huhux...mgkin aq terlalu rindu kengkawan aq kt seri nbong.ntah lh,sjak aq kehilangan depa.hari2 aq disulami air mata.hanya merindui mu sahabat.......fi masa ary khamis ary 2 rsau sngt kat aq.aq ckap kt dia kata aq nk mati,dia ponyalh marah smpai dia tumbuk meja dlm klas.dia stress masa aq ckap cam2 kat dia.tpi,ntah knapa aty aq masih ragu ragu tuk syg kan dia

Wednesday, 6 April 2011

BENCI.............

ARGH...PERLUKAH hg gunakn kak athin.lpas kau fitnah aq.skang,kau hncurkn aq.bagus sngt lgh cm2.kau pembohong.aq bnci.apa salah aq pada kau.hah???tuk apa kau buat semua ni???apa kn mengena kak athin ngan masalh kita.aq mngaku aq salah pasal bhong kau.tpi,kau x berhak tul fitnah aq dgn cara mengatakn bahwa aq mntk couplz ngan ang masa f1.sorry skit.seteruk2 aq ni,aq x prnh mntk couplz ngan org tau.melainkn laki 2 sndiri yg mntk couplz ngan aq.bodoh....benci...........x aq kebulur laki cam ang tuk jd pakwe aq.argh.......aq mngaku aq salah..tp,tuk apa hg fitnah aq,???tuk balas dendam???x sngka aq prnh meminati lelaki sejahat ang....ntah lh...hah,klau ang btoi....napa x eply msz???hah,,,x tau nk jwab lh 2...ishhh...BENCI btoi lh.......

mazin saujana..........

hrmm.....ntah knapa???payah btoi tuk aq tafsir prangai engkau.apa btoi kau suka kt aq atau x????masa kau tngk aq buat date ngan fi...muka kau nmpak kcewa sngat2.sperti putus kasih.sjak pada 2,kau x layan aq.kau buat x tau ngan aq.kalau x.kau slalu ejek aq.tpi,skang aq dh happy blik pasal kau dh ejek aq balik.kau dh x masam dh dpan aq.mgkin kau dh ada peganti aq kot.......harap harap cam2 lh.ntah lh.aq pon x faham,siapa sbenarnya yg aq syg..tapi.aq rasa aq syang bapak ngan mak aq lg lh dripada diorang.hihi

I MISS U.............

rindu????rindu kt fi lh.td kat kolah ingt nk jmpa,tp .......abg aq la plak.......huhu.rindunya nk ckap ngan dia.entah knapa ,rmai org cakap diA x ensem,dia x sesuai tuk aq,tpi,aq x kisah.janji dia syg aq.tapi,bila aq tngk muka anas ,rasa cam rindu plak nk msz ngan dia.tpi ,aq x leh kacau dia,dia hak milik ramai gadis.huhu.kan best klau dia suka kt aq.argh..aq x leh pikir camni.aq msti syg kan fi,dia dh sygkan aq gegila dn aq x leh kcewakn dia .huhu.hrmmm....agknya sampai bl lah hbungan aq dn fi  aq kekal..harap selamanya.rindu gila nk uat date ngan dia.2 hari dh kami x jmpa.nk brhubung pon gn enset ja.harap2 esk bleh jmpa dia..........I MISS U.......

Monday, 4 April 2011

huh......what should i do.........

oh,no.my god,help me,i love them,but i can't be with them both.....what shuold i do.alamak.abislh aq.camna ni,camna aq nk mntk maaf kt depa.aq cayang depa,tp depa dah start bnci kn aq.aq mngaku,aq bodoh.pembohong,hipokrit tp aq cayang kn depa.huhu......sapa bleh tlong aq.td kat kolah.fi jmpa aq,aq lari cause aq still not ready tuk brdepan ngan dia...huhu....nmpknya,zam dh btoi2 marahkn aq.dia dh x antaq msz atau call aq dh......ntah...mmang salah aq.maafkn aq. tp.camna aq nk mntk maaf pada depa.argh...............bila lah aq nk serius dlm pelajarn.syik2 kisah cnta ja blog aq ni.................ohh....please help me

Sunday, 3 April 2011

argh........zam....sorry.please 4give me....

argh.akhirnya,,,my life is fullstop now.............i lie to u cause i afraid 2 lost u/but now,i will lose u 4 eva...i hate cause lie 2 u and him.............please maafkan aq kerna men2kan kau dn dia....apa aq ptut digelar PEMBOHONG.aq buat ni smua psal takut kehilangan dia.....mmang aq sygkan dia,tpi bla fi dtang dlm idup aq,aq mla sygkan fi,tpi bla zam kmbali meminta cinta ku untuknya,aq bohong kata aq single psal aq x nk ilang dia..arghh..............aq bodoh...aq PEMBOHONG....aq x bleh trus2 camni...
i can't......

WHY............WHY LOVE IS HURTING ME........(MANGSA)

MANGSA????mangsa kekecewaan C.I.N.T.A???huh...ntah lh.blog aq penuh dngan kisah cinta.apa itu cinta??knapa ia mnyakitkn,mengembirakn dan mengecewakan???APA BTOI,sbelum menemui cinta sbenar,kita hrus trima kecewam BUT,WHY??why we need 2 cry 2 get a true love.....argh,,,,,,,,is this a teenagers life..well,if this are teenagers life,i mengaku,its really complicated...ooh,my god,,,,agak nya lh kn........inilh cabaran tuk matang,,,,kan???what ever.i just hope that i can manage it.......oh god,please help me....i want my life back...it soooo hurt,when we need too clash with people that we love.tdi aq comment kt wall mi,aq ckap u break my heart with your love...pstu dia ckap sory...aq marah.tpi,aq still ucap thanj\ks psal dh hadir dlm life aq.....tetiba,ada 2 ,3 owg kwan dia comment.diorang ckap diorg kesian psal cinta km terhalang.aq btoi btoi x pham.memening kn.....

Saturday, 2 April 2011

arghhhhhhhhhh,,,,,,skit,,,,,,,,,,,SAKITNYA HATI.............

huhu..suka hati dia ja kn..time ada mood sayang,x dak mood putus,argh.......aq benci...........aq benci kau........perhatian......aq dh ptos ngan mi..........aq benci lelaki camtu.,,,,,,.............aq hrap 1 ary nanty dia akn dpat balasan..........argh,,,,,,,,,,,,,suka2 dia ja....ingat aty dn perasaan ni mainan ka.huh./lelaki.............sama ja,,,,,,,,,ARGH..BODOHNYA AQ sayangkan dia..............HOW STUPID AM I....................hrap aq bleh lupakn dia..................

ish.............dh ada 2 skang tmbh plk lg 1.........huh.cmna ni????

almak............knapa????????? why???kak,napa bg no km kt dia????.huhuhu.ksah dia camni,kak aq kolah dlu pi bg no aq kt zam,zam adalh lelaki yg menyukai aq sjak kes yg brlaku kt perpustakaan kolah.dia ckap dia ska kt aq. aq diam psal time 2 aq x dk enset lg,so,aq diam ja lh.bla aq pndah kolah,bru aq dpat enset.aq bg lh no2 aq kt kak senior aq ngan kengkawan aq.pastu,slah1 kak senior aq pi bg no aq kat zam.apa lg,skang ni zam dok kacau aq.aq bohong.aq kta aq single.pastu la ni,tiap kli msz ngan dia ,mesti dia ckap "ilove u 4 eva "kt aq.huhu.x tau nk uat pa dh.....aq memang suka kt dia,tpi aq dh ada fi,aq x nk curang.lagipon,msa aq nk couple ngan fi dan mi,aq yg mntak agar setia,skang ni aq yg curang,aq rsa brsalah sngt2.camna ni,huhu..........aq x nk kecewakn depa.aq tx tau nk buat camna....huhu..adoih...pyah gila ,klau kes2 perasaan ni..huhu

alamak..........kantoi sudah...huhu

hrmmm......kSaH diA camNi,aq ada 2 pakWE,semua KEs slaH phaM.soraNG aq bgI nMa mi,srang Lgi   fi,first1aq couplz ngan mi,tpi msz aq dia x eply,aq ingat dia just nk memain ngan aq .aq anggap kmi dh ptos.time 2 plak,fi mntk couplze ngan aq.aq pn couple lah ngan fi....mlangnya,lpas 3 ari aq couplz ngan fi,mi chat ngan aq dlm fb,dia ckap sory cause x eply msz aq,no dia kna block.aq x branie nk ckap yg aq dh ada boy laen.skang nie,aq dh trus trang kt fi,tpi x smpt lg nk gitau mi psal ni.aq x tau nk uat pa.pning aq pkiq psal ni..huh...yg si mi pon 1.tetiba je antaq msz merapu kt aq.tpi,klau diberi plihan,aq rsa,aq sayangkn fi lg lh.cause dia baek gile ngan aq.dia tke care sngt2 psal aq.tpi,kenkawan aq ckap dia just nk memain kn aq.aq hrap tanggapan kengkawan aq salah.psal,klau btoi dia nk main kn aq,aq bleh bnoh diri rasanya.........