Friday, 23 September 2011

mimpi terindah............

awak...tau x,da lama sy x mimpi awk...dulu,lpas kita break,memang saya ada mimpi awk.tapi,mimpi tu nyakitkan aty saya...mimpi tu buat saya nangis bila terjaga.saya selalu mimpi awak ngan sy x ley bersatu,cam ada bnda yg halang...sebab tu sy takut klau sy kapel balik ngan awk.sy x nak ada bnda buruk jadi kt awsk.sy nk awk sntiasa sihat dan bahagia wlaupon bkn dgn sy...lpas awk x da,macam2 jd kt sy.memang bkn salah awk,tapi,salah saya yg x ley berenti nangis dan rindukan awk bila awk x da ngan sy....saya cuba tuk lupakan awk.tapi,x ley,mkn sy cuba,sy akn rindukan awk.saya hmpir2 kapel ngn izwan.ni semua sbab beberapa org tu yg pksa sy,sy x nak.sy x ley ganti awk lg.hati sy masih ada awk.ntah knapa,bila awk x jumpa sy,sy tercari cari awk.bila awk ada dpn mata sy,sy lari lak.....teruk kan saya ni.awk,.......smalam sy mimpi indah saaaaaannnnngat..saya mimpi abah restui hbungn kita tapi 6,7 taun akn dtg...ntah la,kekadang tu rasa mcm x msuk akal tapi kalau jadi kenyataan,saya la org yg paling bahagia.....tady,time rehat,sy smbang ngan nas,dye ckp dye nk kapel ngan sy tapi dye takot ngn awk...sy rasa cam lawak lak...tapi,sya rasa saya x nak dah la kapel2 ni...klau ada jodoh ngn awak.kita bersatu.tapi,klau x saya pasrah jew la.............

Wednesday, 14 September 2011

kerisauan melanda hati

ish..knapa ni.sapa la yg spy aq ni??knapa semua bnda jadi,dye tau...aq risau la camni.....ya allah ,sapa dye ni...huhu.............awk,tolongla jgn hantar surat da kat saya..abh tau psl ni.sy x tau sapa gitau.saya mohon sngt tlong lupakan saya demi masa depan dan kebahgiaan awk.sy rindu awk.tapi,kita x ley bersama.tolong paham.bkn niat sy tuk sakitkan aty awk,sy terpaksa.harap awk paham...andai saja awk tau,saya la insan yg paling rindukan awak....saya cuma takot terjady papa kat awk ja...yea memang result sy menurun.semua 2 sebab saya da x tahan..tiap hari sy nangis terpikirkn knangn antara kita....lagu luahan hati sentiasa mengundang air mata saya...pasal surat tu,sy x tau nk kt papa dah......sy mohon,tolong pahami saya..demi kebahgiaan dan masa depan awk.............

Friday, 9 September 2011

my wish !!!

hurmm...apa la nk buat .da naseb.memang la aq terasa pasal relationship tu tapi aq x suruh pown depa gitau dye...sory,klau awk rasa sy ni cuma ganggu hidup awk.x berniat pown tuk buat cam2.sy mnta maaf k.tentang kita,biarlah tuhan yg tentukan.saya doakn awk berjaya dlm peksa yg akn dtg dan please buat yg terbaik tuk masa depan awk....tapi,kan hary ni aq dpt smpul raya misteri.x tau sapa bg.tapi,asal ar,awk cam x nk jmpa sy ja.hurmm,ntah la,naek pening dibuatnya.....

Wednesday, 7 September 2011

sumpa!!aq dax tahan dah!!!

eigh,apa yang sbenarnya kau nk ar....blah la...aq benci kau tau x????sampai aty kau kn dik...depan abh kau buat baek,belkang kau maki aq,kau kutuk aq,kau siap sepak muka aq lg.kau ingt kau sapa...blah la...stop,buat aq sakit aty...sumppah memang aq ley gila ngan hmpa.hmpa anggap aq ni cm hmba ampa kn....smpai aty hmpa.yea aq sedar aq nie gemok,hudoh,jalan pon x reti,tapi aq maseh ada haty la bodo....knapa kau x tnjuk ja prangai kau yg btoi2 tu.hah???knapa kau x ckap kt mama ngn abh yg kau maki aq?? kau ckp aq ni pelaq la,babi la,butuh la,puki la.mcm2 kau maki aq kn??ada kau gitau abh???slama ni aq nangis psl kau ada kau sedar....x an..sapa aq ni ar??hamba hmpa,binatg peliharaan hmpa ka???x pa la ,aq pasrah..memang ni la takdir aq.....disakiti dan bukan disayangii..............
saya rindu awak :'(

Sunday, 4 September 2011

ye kew???

its all about cousin aq ni..ntah ar an..selama ni aq sabar jew ngan sikap dye yg kebudak budakan .naseb baek ar kau cousin aq klau x da lama aq tngan2 kan kau...k,find,aq sedar yg kau 2 chomey tapi pada la...nk tau cite dye...macam ni,1 hari 2 ada la sowng pupu aq 2 kata kt aq yang aq nie x lawa,cause aq ni stylish jew that why aq look beuty.e2 aq x kesah la,tapi masa lpAS dye ckap kt aq cam2 tetiba lak dye kata dye comel...sapa x panas beb...cita jap.mcm la dye cun sngt...nk msk manggi pon x tau.da la bising2 kat aq,dk ungkit kisah lama lak.....ye ar,memang dulu aq qnti kapel and yes aq ckp x serupa bikin tapi aq da said sory kan ,yg kau nk ungkit2 lagi pehal..kau 2 ada pakwe keliling aq x gebang pon..k...mlas ar nk ckp ngn org yg x reti usha muka kt cermin ni.dah ar dk pksa2 org kt hg chomey..aq pham,dp hg 2 chomey,sebab hg edit jd putih...kan..ha..aq tau..mata aq x besar cam hg...panas toi ar kalau cita psal ni..huh.naseb bdn la kan ada pupu cam ko...moga2 1 hari nanty kau akn sdar ksalahan ko....

Wednesday, 31 August 2011

I hate you......f*c* u

nah.amek hg.suka aty hg buat kat aq camni.jantan memAng.semuanya x guna.perangai cam p*l*q...hang ingt bgos sngt dah buat kat aq cam2...x pa.memang aq x ley buat papa.x pa,tuhan ley balas semua tu....aq x yah risau...tuhan tau aq ni teranayai......sory,,,aq bkn jenis maki2 org aq cuma nk kata thankz pasal sakitkan hati aq dan semoga tuhan membalas semuanya dengan adil...memang sakit tapi x pa...aq ada ramai lagi orang yg syg aq....KAU...ley blah...x aku x lapar laki cam hang...yang ckp cam ngn keling..hg bleh blah...x yah buat aq sakit aty lg...lantak pi kat hg !!!!!!!!!
x kan pernah aq percaya lelaki lagi!!!cakap x serupa bikin

p/s=sapa terasa amek semua,,,aq x kesah...
(hati tengah panas)

Saturday, 27 August 2011

laST cuTi fOR rAyA

hurmmm last day skool 4 raya little bit happy sebab shiha....dye nangis...aq da tell the real yang aw tu jantan x guna...shiha marah pasal aq gitau lambat...sorry sangat...aq takut hang sedih rupanya hang lagi sedih pasal aq lambat gitau hang pasal jantan x guna tu...MAAF sesangat...lega la,bella da baek ngan nasha...aq,assira ngan syikin paksa2 depa mintak maaf.bella da nanges skit la..syukur...depa da ber baek...aq???aq ngan amy no hal la...hari tu aq ngan amy siap panjat meja agi..hahhahah.....kamey decorate claz la...amy tlong bersihkan kipa..aq lak kena lekat atas papan itam...aq da bagi present tuk dye,,,tuk bufday sdye..skunk,aq tekad....aq nak blajar...klau dye jodoh aq x kemana...memang dya da pujuk aq tapi da la,semua tu old story...aq nak study...biar la tuhan yang tentukan...tangan ni da ketar kot tuk pmr taun depa..harap2 result aq ok...hope aq akan kembalik ok....SELAMAT HARI RAYA TUK kengkorang yang selalu usha blog aq yang x seberapa ni..aq mintk maaf tau kalau aq ada buat salah taw

Thursday, 18 August 2011

aq x perfect

abah....sarah x sempurna..sarah sedar kelemahan sarah..sarah tau sarah bodoh....x pernah terlintas pon pada otak sarah tuk malukan abah...tuk tempek taik kat muka abah...sarah mintak maaf kalau abah x boley terima kelemahan sarah.....sarah sedar sarah hanya menumpang nama abah ja kat saujana tu,,,klau x,sapa la sarah ni kan....awak....saya x nak terima awak pasal saya x nak awak tau betapa sakitnya hati saya dengan sikap family saya....saya x nak apa2 jadi pada awak dan saya...saya dah biasa disakiti camni..x pa.....air mata saya memang da selalu jatuh dah pon...abah,sarah mintak maaf dengan keputusan preksa sarah yang teruk ni...sarah tertekan ngan hidup sarah skarang....................... :'(

just AbOuT My FeElINg






Wednesday, 17 August 2011

bad or good??

aq x tau aq patut gembira atau x...abah dinaikkan pangkat...abah dah jadi pk1 skarang ganti cikgu bujang...ckgu bujang akan pindah kolah widuri...hurmmm..nk tau sapa ganti abah????cikgu dayang...OMG???ntah la apa akan jadi nanti.....mesti aq akan lebih dikawal ketat lagi....bukan aq x suka ckgu dayang cuma ckgu dayang terlalu mengongkong dan kalau dye marah,dye suka cakap lepas...x pikir langsung perasaan orang lain....aq pelik la...ckgu saujana ni kan suka mengongkong,bizy body lak tu...tambah2 org cam aq....lagi la kena goosip ngan ckgu2 saujana..hurmmm...x best la...seri nibong best....ckgu semua sporting2......bagi aq,,,,dkat saujana...bkn ank2 murid dye yang low class tapi ckgu2 dye tu ha yang berpemikiran cetek...sory la klau ada yang baca blog aq ni marah....yang aq tau la kan...klau ada ank murid e2 memberontak,x dengar cakap,kurang ajar...bukan salah anak murid k...tapi CIKGu ............

p/s jangan marah ya,bukan semua cikgu aq maksudkan,cuma sesetengah ja....harap paham..... =)

i miss you

aq rindu dye....ntah,setiap kali aq dngar ja lagu pesan buat kekasih..air mata aq jatuh..aq rindu sangat2 ngan dye....mungkin aq x sedih di mata dye..sesunguhnya tuhan ja tau betapa terseksanya hati ni...nampaknya dia da bahagia tanpa aq.syukur...mungkin aq da x seagung cam dulu lagi kot di hati dye...aq harap dye akan dapat peganti aq...aq doakan agar dye bahagia dengan penganti aku nanti.....biarla kalau aq x bahagia sekali pon......semoga awak dapat prempuan yang lagi3 bagos dari saya......................

Tuesday, 16 August 2011

Mr.capital H

alamak...apa nak buat ni...nak tau..tadi kat skol,dy atang klaz.aq lari ar...dia mcok klaz..dye nak ckap ngan aq..aq lari ,dia tahan aq kat tangga..kitaorang gaduh...confuse tul...otak trus jadi blur..aq cuber ar lari..dia tahan kot.soty mr.h....saya da x ley bersama awak...tolonglah.. dia kejar kot....kat tangga la,kat klaz la..aq lak lupa amek buku teks bi,aq naek ar klaz lik ngan bella..tup2.,,dia ada..dia cakap dia nak aq ada disisi dia..aq cuba buat x layan tapi hati dah sayang tahan juga la walau perit.......aq cuma nak kami kejar cita2 masing2...aq nak kami berjaya...aq tanya dye apa yang specialnya aq,aq kata la yang semua prempuan sama..dia ckap x,cuma aq ja yg ada taiklalat bawah mata..haha...lawak gak tapi bukan wak2 tuk jokes k..serius...hurmm..naseb bdn kan..tau...masa nak kuar klaz..dia jerit kuat2 dlm klaz I LOVE YOU kat aq...happy 2,memang la happy tapi maaf aq x sanggup lagi tuk terima dya..... bukan x sudi...tapi aq x nak dye kena kutuk lagi..sudah la setakat ni..JODOH e2 ditangan TUHAN...ya tuhan ,andai dye jodoh ku,satukanlah hati kami namun klau dya bukan jodoh ku,pasrahkanlah hati ku ni tuk pemergiannya....

Monday, 15 August 2011

heyy


woo!!!hari ni gila2 aq kat kolah....syukurlah nasha da baek ngan bella...bagoih la.....aq ngan amy??? k k ja......nak tau x??tadi an tetiba izwan tanya aq pasal boy....dia cakap ari tu boy tanya dia btoi ka apa yang dia ckap kat aq ari tu....dia mcm nak marah aq ja...tapi,aq saja buat bodo nagn dye..hehe...tapi,rindu la lak,ari ni kamey x terserempak langsung...tapi,x sangka aq selama ni boy dok baca blog aq..awak....klau saya ada tulis papew pasal kita kew,jgan marah eah...klau saya salah sangka ka ....i,m sory....hehe...

Thursday, 11 August 2011

dad.what wrong???

ya allah...knapa ni.aq sebenarnya baru ja ingat nak sambung balik ngan boy tapi tadi masa balik kolah tetiba abah tanya aq pasal boy..mcm tau2 ja..ada orang bgitau abah kott..abah tanya apa aq masih brhubungN ngn boy..aq takot la....abh cakap klau dpt tau yang aq still ngan boy siap abh kerjakan..huhuhu......tolong aq ya allah....yea la,lpas boy dpat tau isi hati aq yg maseh syg kn dia..dia slalu lalu blok aq...tu yang abh bising...adoyai...knapa lah susah sngat tuk aq ada ngan orang yang aq sayang????smalam aq hampir putus ngan dayah..tapi,kame da ok.....skarang,pasai ni lak...arghhhh.............knapa mesti aq????ya allah.....andai saja abah tau betapa sakitnya aty anak dia ni bila dia buat camni...........

Wednesday, 10 August 2011

susah sangat ka wak nak paham

ish awak.susah sangat ka nk pham saya...saya x tahan la camni...dayah knapa hg pi bg isi aty akak kat boy...knapa...akak cuma nk dia lupakan akak..knapa ar...semua owg yg akak sayang khianat akak............argh!!!!!!!!!!!!!!!!saya nak mintak awak bhagia...susah ka???saya mintak maaf,saya bukan marah awak...cuma kesal bila dayah khianat saya dan bagi isi aty saya kat awak..................

Tuesday, 9 August 2011

thINkinG oF yOU.....................

~ini kata2 awak setelah 1 bulan kita terpisah~
salam........sarah,......boy sekarng cuma nk gi taw yg boy msh syg kn sarah......smpai skrng boy x dpt nk cri orng lain.........klau blh.......klau sarah msh syg kn boy..........mari la kita bersma semula mcm dulu...............apa2 pown tulis la surat......and surh bella bgi dkt boy............
~jawapan saya~
awak.sejujurnya.memang ingin benar di hati ni tuk bersama kembali ngan awak..tapi,awak..saya ragu2 setelah dengar apa yang izwan kata ..dia kata awak BOHONG saya..awak ckap boring bila x da awek..kata2 awak bagai awak nk permainkan saya..hati saya sakit.....klau ini benar dari mulut awak...saya memang kecewa..saya rindu awak..dayah kata awak jumpa dia.awak tanya pasal saya.awak ckap awak syg kan saya.bella mintak kita bersama balik tapi saya x nak awak terluka.saya nak awak bahagia macam sekarang..meskipon awak x bahagia ngan saya..saya tetap gembira bila awak bahagia.saya mintak maaf kalau awak terasa ngan apa yang saya buat..keputusan saya tetap ..saya x nak kita bersama..maafkan saya.........susah untuk saya buat keputusan ni sebab ia buat saya.................

sakit nya..............


oh.........jadi ini
ini balasannya setelah aq merinduimu
aq sedar,di mata mu tersimpun kemarahan tuk ku...apakah aq sombong demi kebahgiaanmu..apakah air mataku balasan rinduku untukmu...aq sedar,aq salah,aq sedar aq yang berdosa....berdosa menipu diri ni bahwa gembira tanpa mu...tapi...tega nya hatimu mengantakan aq sombong..sungguh aq terasa..benar aq kecewa...mungkin ini takdirku...menyakiti orang yang disayangi dan meluka kan hati sendiri...... biarkan aq pergi membawa luka dan air mata kesedihan sendiri di dalam sekeping hati yang lara ini...