Friday, 23 September 2011

mimpi terindah............

awak...tau x,da lama sy x mimpi awk...dulu,lpas kita break,memang saya ada mimpi awk.tapi,mimpi tu nyakitkan aty saya...mimpi tu buat saya nangis bila terjaga.saya selalu mimpi awak ngan sy x ley bersatu,cam ada bnda yg halang...sebab tu sy takut klau sy kapel balik ngan awk.sy x nak ada bnda buruk jadi kt awsk.sy nk awk sntiasa sihat dan bahagia wlaupon bkn dgn sy...lpas awk x da,macam2 jd kt sy.memang bkn salah awk,tapi,salah saya yg x ley berenti nangis dan rindukan awk bila awk x da ngan sy....saya cuba tuk lupakan awk.tapi,x ley,mkn sy cuba,sy akn rindukan awk.saya hmpir2 kapel ngn izwan.ni semua sbab beberapa org tu yg pksa sy,sy x nak.sy x ley ganti awk lg.hati sy masih ada awk.ntah knapa,bila awk x jumpa sy,sy tercari cari awk.bila awk ada dpn mata sy,sy lari lak.....teruk kan saya ni.awk,.......smalam sy mimpi indah saaaaaannnnngat..saya mimpi abah restui hbungn kita tapi 6,7 taun akn dtg...ntah la,kekadang tu rasa mcm x msuk akal tapi kalau jadi kenyataan,saya la org yg paling bahagia.....tady,time rehat,sy smbang ngan nas,dye ckp dye nk kapel ngan sy tapi dye takot ngn awk...sy rasa cam lawak lak...tapi,sya rasa saya x nak dah la kapel2 ni...klau ada jodoh ngn awak.kita bersatu.tapi,klau x saya pasrah jew la.............

Wednesday, 14 September 2011

kerisauan melanda hati

ish..knapa ni.sapa la yg spy aq ni??knapa semua bnda jadi,dye tau...aq risau la camni.....ya allah ,sapa dye ni...huhu.............awk,tolongla jgn hantar surat da kat saya..abh tau psl ni.sy x tau sapa gitau.saya mohon sngt tlong lupakan saya demi masa depan dan kebahgiaan awk.sy rindu awk.tapi,kita x ley bersama.tolong paham.bkn niat sy tuk sakitkan aty awk,sy terpaksa.harap awk paham...andai saja awk tau,saya la insan yg paling rindukan awak....saya cuma takot terjady papa kat awk ja...yea memang result sy menurun.semua 2 sebab saya da x tahan..tiap hari sy nangis terpikirkn knangn antara kita....lagu luahan hati sentiasa mengundang air mata saya...pasal surat tu,sy x tau nk kt papa dah......sy mohon,tolong pahami saya..demi kebahgiaan dan masa depan awk.............

Friday, 9 September 2011

my wish !!!

hurmm...apa la nk buat .da naseb.memang la aq terasa pasal relationship tu tapi aq x suruh pown depa gitau dye...sory,klau awk rasa sy ni cuma ganggu hidup awk.x berniat pown tuk buat cam2.sy mnta maaf k.tentang kita,biarlah tuhan yg tentukan.saya doakn awk berjaya dlm peksa yg akn dtg dan please buat yg terbaik tuk masa depan awk....tapi,kan hary ni aq dpt smpul raya misteri.x tau sapa bg.tapi,asal ar,awk cam x nk jmpa sy ja.hurmm,ntah la,naek pening dibuatnya.....

Wednesday, 7 September 2011

sumpa!!aq dax tahan dah!!!

eigh,apa yang sbenarnya kau nk ar....blah la...aq benci kau tau x????sampai aty kau kn dik...depan abh kau buat baek,belkang kau maki aq,kau kutuk aq,kau siap sepak muka aq lg.kau ingt kau sapa...blah la...stop,buat aq sakit aty...sumppah memang aq ley gila ngan hmpa.hmpa anggap aq ni cm hmba ampa kn....smpai aty hmpa.yea aq sedar aq nie gemok,hudoh,jalan pon x reti,tapi aq maseh ada haty la bodo....knapa kau x tnjuk ja prangai kau yg btoi2 tu.hah???knapa kau x ckap kt mama ngn abh yg kau maki aq?? kau ckp aq ni pelaq la,babi la,butuh la,puki la.mcm2 kau maki aq kn??ada kau gitau abh???slama ni aq nangis psl kau ada kau sedar....x an..sapa aq ni ar??hamba hmpa,binatg peliharaan hmpa ka???x pa la ,aq pasrah..memang ni la takdir aq.....disakiti dan bukan disayangii..............
saya rindu awak :'(

Sunday, 4 September 2011

ye kew???

its all about cousin aq ni..ntah ar an..selama ni aq sabar jew ngan sikap dye yg kebudak budakan .naseb baek ar kau cousin aq klau x da lama aq tngan2 kan kau...k,find,aq sedar yg kau 2 chomey tapi pada la...nk tau cite dye...macam ni,1 hari 2 ada la sowng pupu aq 2 kata kt aq yang aq nie x lawa,cause aq ni stylish jew that why aq look beuty.e2 aq x kesah la,tapi masa lpAS dye ckap kt aq cam2 tetiba lak dye kata dye comel...sapa x panas beb...cita jap.mcm la dye cun sngt...nk msk manggi pon x tau.da la bising2 kat aq,dk ungkit kisah lama lak.....ye ar,memang dulu aq qnti kapel and yes aq ckp x serupa bikin tapi aq da said sory kan ,yg kau nk ungkit2 lagi pehal..kau 2 ada pakwe keliling aq x gebang pon..k...mlas ar nk ckp ngn org yg x reti usha muka kt cermin ni.dah ar dk pksa2 org kt hg chomey..aq pham,dp hg 2 chomey,sebab hg edit jd putih...kan..ha..aq tau..mata aq x besar cam hg...panas toi ar kalau cita psal ni..huh.naseb bdn la kan ada pupu cam ko...moga2 1 hari nanty kau akn sdar ksalahan ko....

Wednesday, 31 August 2011

I hate you......f*c* u

nah.amek hg.suka aty hg buat kat aq camni.jantan memAng.semuanya x guna.perangai cam p*l*q...hang ingt bgos sngt dah buat kat aq cam2...x pa.memang aq x ley buat papa.x pa,tuhan ley balas semua tu....aq x yah risau...tuhan tau aq ni teranayai......sory,,,aq bkn jenis maki2 org aq cuma nk kata thankz pasal sakitkan hati aq dan semoga tuhan membalas semuanya dengan adil...memang sakit tapi x pa...aq ada ramai lagi orang yg syg aq....KAU...ley blah...x aku x lapar laki cam hang...yang ckp cam ngn keling..hg bleh blah...x yah buat aq sakit aty lg...lantak pi kat hg !!!!!!!!!
x kan pernah aq percaya lelaki lagi!!!cakap x serupa bikin

p/s=sapa terasa amek semua,,,aq x kesah...
(hati tengah panas)

Saturday, 27 August 2011

laST cuTi fOR rAyA

hurmmm last day skool 4 raya little bit happy sebab shiha....dye nangis...aq da tell the real yang aw tu jantan x guna...shiha marah pasal aq gitau lambat...sorry sangat...aq takut hang sedih rupanya hang lagi sedih pasal aq lambat gitau hang pasal jantan x guna tu...MAAF sesangat...lega la,bella da baek ngan nasha...aq,assira ngan syikin paksa2 depa mintak maaf.bella da nanges skit la..syukur...depa da ber baek...aq???aq ngan amy no hal la...hari tu aq ngan amy siap panjat meja agi..hahhahah.....kamey decorate claz la...amy tlong bersihkan kipa..aq lak kena lekat atas papan itam...aq da bagi present tuk dye,,,tuk bufday sdye..skunk,aq tekad....aq nak blajar...klau dye jodoh aq x kemana...memang dya da pujuk aq tapi da la,semua tu old story...aq nak study...biar la tuhan yang tentukan...tangan ni da ketar kot tuk pmr taun depa..harap2 result aq ok...hope aq akan kembalik ok....SELAMAT HARI RAYA TUK kengkorang yang selalu usha blog aq yang x seberapa ni..aq mintk maaf tau kalau aq ada buat salah taw